Anmälan till kurs i brickbandsvävning 11 mars 2017

 

Information inför kursen

Klockan 10:00 – 15:00 i stora salen i Folkets Hus i Hamburgsund.
Max 10 deltagare. Ingen kursavgift. Ta med  mat och dryck för dagen.

Varje deltagare får från ett mönster. Brickor – här av papp. Lintråd till väven. Samt väv att ta med hem och avsluta

Gemensamt börjar vi med att sätta upp en väv med 9 brickor. När vi alla gjort detta arbete. Delas ni i två grupper och så får ni träna en gång till. På så sätt lär sig alla att läsa mönster och tränar sig på att trä brickorna.

När dessa tre set är trädda – har jag med mig 7 st färdigträdda sätt. Nu är det dags för alla att börja väva. Samtliga brickor ni får är av hård papp – så ni kan ta med er väven hem efter dagens kursslut.

För dom av er som vill köpa träbrickor, tar jag med mig och säljer 10 brickor/pack för 200:-. Detta blir 20:- för en träbricka, egentligen vansinnigt billigt med tanke på hur lång tid det tar att göra varje bricka.

Kollar min e-post ca 1 gång i veckan. Jag svarar så fort jag kan. Vid frågor 031 – 36 83 664.

Hälsningar Mari Wickerts