Medlemskap i Hornbore Ting

Bli Medlem

Medlemsavgiften är för enskild 100 kr och för hushåll 200 kr och betalas in via bankgiro 5883-3104. Du kan även Swisha till 1232695831. Viktigt att ange namn, adress och eventuell e-postadress vid betalning. Till hushåll räknas de som bor på samma adress.

Du behöver dessutom lämna uppgifter via blanketten (nedan) till medlemsregistret!

Uppgifter till medlemsregistret
För att få till ett korrekt medlemsregister där även alla familjemedlemmar finns med, behöver vi hjälp med att få in alla uppgifter. Anger du dessutom din e-postadress får du nyheter löpande under året. Där ber vi alla att fylla i medlemsblanketten.

Om du redan har lämnat uppgifterna och bara vill ändra någon detalj som telefonnummer eller adress kan du göra det via formuläret som finns under Kontakt.

Du kan lämna uppgifterna på två olika sätt.

1. Skriv ut PDF-blanketten på papper, fylla den och skicka med posten. Adressen står på blanketten.
  2. Spara ner Word-blanketten på din dator och öppna den därifrån. Fyll i, spara och stäng den. Skicka den med e-post som en bifogad fil till info@hornboreting.se