Anmälan till Ale Vikingamarknad 4-5 maj 2018

Ale har öppnat sin anmälan till årets marknad. Vår förening gör en gemensam anmälan. Det är ganska kort om tid för vår anmälan. Därför bör du genast anmäla dig. Anmälan senast 28 januari!

Var och en får själva ordna sin resa och utrustning. Reseersättning betalas ut till de som är med i någon föreningsaktivitet under helgen. Givetvis samåker vi så mycket som möjligt.

Om du vill du låna föreningstält måste du vara beredd att dela det med andra medlemmar. För att låna tält kontakta Evelina Nicander antingen via e-post evelinanicander@gmail.com eller via SMS till 070 391 65 16. Tälten måste var och en själva hämta och återlämna (torra och hoppackade vid föreningens förråd utanför Hamburgsund) enligt överenskommelse med Evelina.

I år kommer det att bli ett gemensamt matlag för de i vårt gäng som vill vara med. Mer information och anmälan till gemensamt matlag kommer senare.

Om du inte vill vara med i det gemensamma matlaget, bjuder Ale på frukostar och gille på lördag kväll. Till gillet får du biljetter om du anger det i anmälan.

Anmälan senast 28 januari! Den som missar att anmäla sig i tid får själv kontakta Ale för att höra om det finns platser kvar.