Marknad 2021 information för funktionärer

Som vi alla hoppats på så ser det nu lovande ut inför augusti. Om restriktionerna som planerat kommer att lättas ger det oss möjligheten att genomföra Hornbore ting 2021!!

Vi har sen första juni, i kontakt med länsstyrelsen och polis försökt tyda vilka restriktioner som vi i planerande stund behöver förhålla oss till. Som det ser ut nu så betyder det följande.

  • Det kommer vara avstånd mellan tälten. Vilket betyder att färre tält kommer få plats på området.
  • Alla tält på plats skall erbjuda handsprit.
  • Vi kommer att ha trivselvakter.
  • Skyltar som uppmanar till avstånd kommer placeras ut på området.
  • Vi kommer INTE erbjuda vatten till besökande. För att minska springet vid vattentanken skall alla handlare och funktionärer ta med eget stort kärl att förvara själva t.ex. dunk, hink osv.
  • Vi kommer på olika sätt minimera trängsel vid t.ex. köbildning.
  • Vi kommer i annons uppmana besökande att följa restriktioner och ta med eget vatten.
  • Gillet på kvällen ställs in.
  • Det blir inga lekar i år.

Vi jobbar vidare tillsammans med styrelsen och alla fantastiska funktionärer för att vi ska kunna genomföra vår otroligt fina marknad på någorlunda vanligt vis i år.

Det vi kräver av er utöver det vanliga är att ni följer restriktionerna och tar med er stora vattenkärl.

Som det ser ut nu så kommer bara ett fåtal boendetält få plats och dessa platser är i första hand reserverade till de funktionärer som måste stanna över natten.

Finns möjligheten att sova någon annanstans så är det toppen. Hemma, hos en kompis, camping osv. 

Skicka ändå in en anmälan så vi vet att ni kommer delta och vem vet, om majoriteten i Sverige sköter sig kanske restriktionerna släpper tidigare.

När anmälan gått igenom hamnar ni på en väntelista. Vi hör då av oss om någon av deltagarna hoppar av. Vi måste även matcha tältstorlek. Det kan innebära att någon som anmält ett stort tält inte kan få plats utan någon längre ner i kön får förtur pga. att deras tält har rätt dimensioner. Det kan även innebära att personer som är långväga i från och inte har möjlighet att sova någon annanstans har förtur.

Vi hoppas att ni har överseende med detta och håller tummarna för att avstånds restriktioner släpper.

Ses i augusti!