Aktiviteter 2019

Föreningen har aktiviteter för medlemmar under hela året. Både i olika intressegrupper, olika kurser och kortare och längre resor.
Har du egna idéer, du kanske vill hålla i en kurs? Vi vill uppmuntra alla medlemmar att dra igång fler aktiviteter. Styrelsen bistår gärna med vägledning och medel.  Förslag tas emot via  info@hornboreting.se


Syträffar lördagar 19 januari, 9 februari, 9 mars och 27 april

Nu har vi bokat in lördagarna för hösten. Vi kommer vi att vara i Ankaret som ligger bredvid ICA Skutan i Hamburgsund. Som vanligt håller vi på mellan  kl 10.00 och 15.00. Vid syträffen den 27 april kommer vi att vara i Hornbore By i samband med fixarhelgen.

Information, Isabelle Falsen via isabelle@falsen.se eller SMS 073 915 59 12.
Välkomna alla handarbetssugna och glada medlemmar!!!

Årsmöte lördagen 9 mars kl. 15.00

Årsmötet följer efter syträffen i Ankaret som ligger bredvid ICA Skutan i Hamburgsund. Motioner som kräver beslut på årsmötet, måste lämnas in till styrelsen före verksamhetsårets utgång.

Hus- och båtfix i Hornbore By 27-28 april

Vi träffas i byn och hjälps åt att få båtarna redo för sjösättning och fixar med vårt tingshus. Oömma kläder och matsäck tar du med dig. Vill du sova över tar du med dig övernattningsgrejor.

Frågor besvaras av ordförande Andreas Johansson 070 839 36 74.

Upptaktsmöte lördag 18 maj kl. 15.00 i Hornbore By

Vi planerar årets ting och delar upp ansvarsområdena. Alla medlemmar hälsas välkomna. Efter mötet bjuder föreningen på gille.

Hjärtlig välkomna!

Familjehelg med upptaktsmöte 18-19 maj i Hornbore By

En helg med aktiviteter för alla åldrar där den som vill sover över. Vi kommer att vara vid sjösidan av byn. Vi hoppas på en härlig blandning av lekar, sagoberättande och matlagning vid elden. Eventuellt lite hantverk att pröva på. Har du färdigheter inom något område är det trevligt om du vill dela med dig av dessa.

Ta med övernattningsgrejor och givetvis kommer alla i vikingakläder. Har du inte egna finns möjlighet att låna vikingakläder. Vi träffas under gemytliga former och har det trevligt tillsammans. På lördag kväll blir det gille där föreningen bjuder på mat. Resten av mat för helgen och dryck tar var och en med sig.

Hjärtlig välkomna!

Uppsättning samt nedtagning av Tinget 27 juli respektive 5 augusti

Vid uppsättning lördag 27 juli samt vid nedtagningen måndag 5 augusti vill vi ha så många hjälpande händer som möjligt. Vid uppsättningen lastas traktorerna vid förrådet kl. 9.30. Möt upp vid tingsplatsen kl. 10. Ju fler som hjälper till ju lättare och snabbare går det.

Ta med fikakorgen och massor att dricka! Det är bra att ha med handskar och lite verktyg som till exempel skruvdragare och hammare. Tid för samling för nedtagning bestäms på Tingets sista dag.

Tingshelg 2-3-4 augusti

Vi har många aktiviteter under tingsdagarna som kräver många medlemmars arbete.  Tillsammans har vi fantastiskt roligt. Du behöver inte jobba hela helgen utan vi hjälps åt enligt schema. Vi behöver alla som kan komma och vara med en stund, rutinerade och nya i en skön blandning. Hör av dig via info@hornboreting.se

Tingsresa 5-8 september

Till information och anmälan

Vinterfest i långhuset lördagen 30 november

Det är redan en tradition med den trevliga vinterfesten. Information och anmälan kommer, så håll utkik på hemsidan och i Facebookgruppen.