Tingsresa 21-23 september 2018

Tingsresan kommer gå av stapeln den 21-23 september. Bussen går från parkeringen vid Hamburgsundskolan vid kl. 7.00 på fredag morgon. Vi åker till Uppsala där vi först stannar på en guidad tur på GustavianumEfter det checkar vi in på Scandic Uppsala Nord. Vi kommer bo i 4-bäddsrum så vi får fylla rummen på bästa sätt. På kvällen har vi inget planerat. 

På lördag morgon åker vi mot Stockholm gör ett stopp vid Valsgärde Gravfält. Väl framme i huvudstaden checkar vi in på Zinkensdamms vandrarhem. Vi kommer även här bo i 4-bäddsrum. På eftermiddagen kan vi gå på Medeltidsmuseet eller avnjuta Gamla Stan. På lördag kväll går vi på vikingarestaurangen Aifur! Så ta med dig festkläder (vikingakläder)!
Söndag gör vi lite vad vi vill innan hemfärd. Vi kommer att åka rimlig tid så vi är hemma vid 7-8 på kvällen.

För att få följa med på resan måste du vara medlem i tinget och ha hjälpt till med marknaden. Resan kostar 500 per person som ska betalas in till tinget innan resan. För den summan får du två övernattningar samt guidad tur i Uppsala. Mat och dryck under resan får var och en stå för själv. Och det finns 30 platser då de är först till kvarn som gäller. 
Hälsningar från styrelsen

Anmälan senast 4 september